Van Montfort Maakt Mogelijk
Van Montfort Maak mogelijk

De Klepper

Voor iedereen die op het meest gewilde plekje van luyksgestel wil wonen

De Klepper is een nieuwbouwproject op de locatie van voormalig Basisschool de Klepper, in het hart van Luyksgestel. Omsloten door de Burgemeester Magneestraat, Kerkstraat en het schoolplein. Alle voorzieningen, voor welke leeftijdscategorie dan ook, altijd dichtbij. Daarom zeggen wij: Woningbouwproject de Klepper is Luyksgestel op z’n best! Vol trots presenteren wij u een nieuwbouwplan met een gevarieerd aanbod aan woningtypen voor verschillende doelgroepen. Senioren genieten op deze centrumlocatie van een ruime patiowoning met alle voorzieningen op één niveau. De rijwoning is er voor ‘starters’ die op zichzelf willen gaan wonen of samenwonen op een locatie dichtbij alle voorzieningen. Ook voor alleenstaande huishoudens is de rijwoning uitermate geschikt, met de basisschool op steenworp afstand. Woningbouwproject de Klepper biedt verder tweekappers en vrijstaand geschakelde woningen. Ideaal voor doorstromers en jonge gezinnen die graag meer ruimte in en rondom hun huis hebben.

LEGENDA

beschikbaarBeschikbaar in-optieIn-optie verkochtVerkocht

Klik op het bouwnummer op de situatietekening en stel uw woning samen!

17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

STEL UW EIGEN DROOMWONING SAMEN

Met deze module stelt u eenvoudig uw eigen droomwoning samen. Een uitbouw aan uw woning, een andere positie van de keuken of wellicht een extra slaapkamer, deze module biedt volop mogelijkheden voor uw woonwensen.

HOE WERKT HET?


Allereerst kiest u een kavel vanuit de situatietekening. Vervolgens kunt u met een aantal stappen de verschillende keuzes doorlopen. Deze keuzes kunt u bekijken in de plattegronden en in 3D! Als u alle keuzemogelijkheden heeft doorlopen krijgt u een totaaloverzicht. Tot slot kunt u uw woning opslaan en printen. Bent u enthousiast over de door u samengestelde woning en wilt u samen met ons kijken hoe uw woning gerealiseerd kan worden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

AAN DE SLAG!


Draai aan het wiel en maak uw eigen keuzes. In enkele draaien komt u tot uw droomwoning. Bij het samenstellen ziet u direct wat de woning kost. Geloof ons, het waarmaken van dromen was nog nooit zo eenvoudig.

Verkoop en informatie


Hennie Kunnen Makelaardij
Hof 8
5571 CC Bergeijk
T 0497-57 52 03
info@henniekunnen.nl

Peter van den Oetelaar
Lommers Makelaars

Nieuwstraat 21a
5521 CA Eersel
T 0497-51 56 00
eersel@lommersmakelaars.nl
Bouwbedrijf van Montfort BV
Standerdmolen 11 | 5571 RN Bergeijk | T: 0497-573133 | info@montfortbouw.nl
Volg ons op