Van Montfort Maakt Mogelijk
Van Montfort Maak mogelijk

23 koopwoningen Kerkebogten

Dit project is de kers op de taart binnen nieuwplan Kerkebogten.

Met zijn strategische ligging en perfecte op- en afritten van en naar snelwegen (zowel naar het binnen- als buitenland), is Eersel in de loop der jaren flink gegroeid. Een deel van deze groei komt tot stand door de ‘nieuwe’ wijk Kerkebogten.

Kerkebogten bevindt zich inmiddels in de laatste fase en het mooiste is voor het laatst bewaard. Bouwbedrijf van Montfort, afkomstig uit ‘buurdorp’ Bergeijk, realiseert binnen de Parel van de Kempen 23 koopwoningen -all electric en dus gasloos- die samen het klassieke voorbeeld vormen van ‘voor ieder wat wils’ en ‘toekomstproof’ wonen. Daarnaast tilt Bouwbedrijf van Montfort ‘ultieme keuzevrijheid’ naar een ander level met 7 vrijstaand-geschakelde-woningen.


Kerkebogten, gesitueerd aan de rand van de gemeente, met aan de ene zijde landelijk gebied en aan de andere zijde het pittoreske kloppende hart met winkels en bijzonder gezellige terrasjes. Dit is de plek waar wij 23 koopwoningen realiseren.
Een project dat bestaat uit 6 twee-onder-één kapwoningen, waarbij statigheid, een speels karakter en ruimte centraal staan. 6 beginwoningen (starterswoningen), waar praktisch wonen en verrassend veel ruimte perfect samenkomen. 1 gezinswoning; uitdagend, ruim en gericht op levensloopmaatwerk. 3 seniorenwoningen, welke garant staan voor zorgeloos wonen met het groots mogelijke comfort én 7 vrijstaand geschakelde woningen; groots en statig, met nadruk op bijzonder fraai wonen.


Al met al is het duidelijk; dit project binnen nieuwplan Kerkebogten is de kers op de taart. Of beter gezegd; hét pareltje binnen de Parel.


LEGENDA

beschikbaarBeschikbaar in-optieIn-optie verkochtVerkocht

Klik op het bouwnummer op de situatietekening en stel uw woning samen!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 24 30 31 32 33

STEL UW EIGEN DROOMWONING SAMEN

Met deze module stelt u eenvoudig uw eigen droomwoning samen. Een uitbouw aan uw woning, een andere positie van de keuken of wellicht een extra slaapkamer, deze module biedt volop mogelijkheden voor uw woonwensen.

HOE WERKT HET?


Allereerst kiest u een kavel vanuit de situatietekening. Vervolgens kunt u met een aantal stappen de verschillende keuzes doorlopen. Deze keuzes kunt u bekijken in de plattegronden en in 3D! Als u alle keuzemogelijkheden heeft doorlopen krijgt u een totaaloverzicht. Tot slot kunt u uw woning opslaan en printen. Bent u enthousiast over de door u samengestelde woning en wilt u samen met ons kijken hoe uw woning gerealiseerd kan worden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

AAN DE SLAG!


Draai aan het wiel en maak uw eigen keuzes. In enkele draaien komt u tot uw droomwoning. Bij het samenstellen ziet u direct wat de woning kost. Geloof ons, het waarmaken van dromen was nog nooit zo eenvoudig.

Verkoop en informatie


van Santvoort makelaars
Nieuwstraat 62
5521 CD Eersel
T 0497-51 33 93
nieuwbouw@eersel.vansantvoort.nl
www.vansantvoort.nl
Bouwbedrijf van Montfort BV
Standerdmolen 11 | 5571 RN Bergeijk | T: 0497-573133 | info@montfortbouw.nl
Volg ons op